containerutleie i Arendal

Sørlandets Containerutleie

STORT UTVALG AV SØPPEL OG AVFALLSCONTAINERE

mva registrert
iso14001
mcafee-sikker
iso9001
ssl sikker
bestselgende container
pil

Utleie av container i Arendal:

3 enkle trinn for å bestille container. Få din pris direkt frå webshoppen!

en grønn bedrift

Miljø må komme først

Våre mottak har ISO 9001, 14001 og 18001 sertifisering. ISO 14001 omhandler EØS miljøkrav.

Kvitte deg med avfall i Arendal

Tiden er inne for å kvitte seg med gammelt avfall, møbler som er knekt, slitt og ødelagt. Eller hageavfallet som hele borettslaget skulle ta i fjor, har hopet seg opp til en enorm binge. Det er ikke fint? Eller er du av dem som pusser opp? Helt sikkert for nesten hver eneste nordmann gjør det. 

Vi bygger, vi utbedrer og vi kaster. Men orker du å kjøre ørten ganger til søppelfyllinga? Tror du at du sparer penger på å gjøre det selv, eller tror du at du er likeglad når du kommer hjem etter å ha sittet tre timer i kø? Arendal er ikke verdens navle, men vi er ganske sikre på at du velger containerutleie neste gang du skal kaste ting. Arendal Containerutleie gir deg flere valg. Du kan leie en åpen container eller en lukket. Da velger du selv hva du vil kaste, men har du spesialavfall, si det til oss. Vi fikser en bil som tar det med.

arendal

Fordeler

Ja, kanskje du har skjønt det selv nå men det er faktisk en del fordeler med å leie en container, enn å kjøre selv. Her skal vi nevne enda flere fordeler med nettopp det:

  • En god pris
  • Selvvalgt utplassering og henting
  • Mange forskjellige størrelser
  • Kast alt rett fra vinduet eller hagen
  • Slipp å betale bompenger
  • Slipp å sortere søppelet
  • Velg hentedato uten å være hjemme
  • Få hentet spesialavfall
  • Gratis dagleie ved bestilling midtukes
Som du ser er det ange fordeler med containerutleie, og det beste av alt, vi får deg til å gjenbruke mer, resirkulere mer og gjenvinne mer enn du ville fått til selv. Er det noe som er viktig i dag, er det nettopp det. Arendal er ingen stor by, men du har sikkert ikke tenkt over at containere ikke bare er for bedrifter. Mange bruker containere i borettslag og sameier. Det er fordi de sparer så mye på å gjøre det.

Containere av alle slag

Det som er bra, er at man kan velge størrelse før man bestiller. Alt fra 5 kubikk helt opp til 40 kubikk (10, 20, 30 også), er et stort utvalg med containere for all slags bruk. Om det blir for varmt kan man fylle den med vann og ta et bad, men først og fremst er det ment til å frigjøre plass man skal bruke til andre ting. Kanskje består huset ditt seg av plater med asbest eller lyskilder som bør sortere i egne beholdere. Da sier man i fra, så kommer vi og henter det samtidig som vi henter containeren. Enklere kan det ikke bli med containerutleie i Arendal. Ønsker man en container som skal stå der over tid, kan man bestille en lukket variant, slik at søplet holder seg der og ingen finner på å tømme kjelleren i din container i mellomtiden. Sjekk ut containerutleie i Arendal ved anledning!

Kvitte deg med søppel?

Null stress, vi hjelper deg! Kontakt oss idag!

Ring oss