containerutleie i Grimstad

Sørlandets Containerutleie

STORT UTVALG AV SØPPEL OG AVFALLSCONTAINERE

mva registrert
iso14001
mcafee-sikker
iso9001
ssl sikker
bestselgende container
pil

Utleie av container i Grimstad:

3 enkle trinn for å bestille container. Få din pris direkt frå webshoppen!

en grønn bedrift

Miljø må komme først

Våre mottak har ISO 9001, 14001 og 18001 sertifisering. ISO 14001 omhandler EØS miljøkrav.

Kvitte deg med avfall i Grimstad

Skal du få ryddet opp og det haster, er det like greit å bestille en container. Containerutleie har blitt veldig populært etter at folk har fått opp øynene for hvor enkelt det er. Å få en enorm kasse plassert i hagen eller til sjenanse for naboene er ikke like problematisk lenger. Skal du som bor i Grimstad kaste mye avfall, er det like greit å bestille nå. Da anbefales midtuke ordrer, da disse gir enda bedre pris. Med 30% rabatt og midtuke bonus med dagfri leie, blir prisen upåklagelig. Her skal vi se på hvorfor kanskje også du bør bestille en container neste gang du skal fjerne avfall.

grimstad

Hvorfor leie container?

Noen blir kjørende fram og tilbake flere ganger før de får ryddet opp. Det kan koste tid og ikke minst lage stygge riper i skinninteriøret. For tro det eller ei, folk transporterer gjerne det de skal kaste inni bilen. For nei, de skal ikke kjøre med henger og de skal bare en kjapp tur innom. 

Vel, det viser seg at det kan være vel så effektivt å bestille den trygge containeren først som sist. 

Avtalen går ikke lenger enn du trenger den, og vi kommer med de beste anbefalinger for dine behov. Det er så enkelt at du bare spør. Vi fikser en container og du får den på dagen. Vi sender ut en kassebil om det viser seg at du har klassifisert spesialavfall, slik som lysrør og asbestplater. Usortert avfall er litt dyrere enn sortert, men det er ikke store forskjellen.

Containere av alle slag

Våre containere er av solid stål og kan flyttes og løftes dit man vil. Avtaler med tidspunkt kan man ha containeren klar til etter middag så er det bare å kjøre på med å renske ut av huset. Containeren blir hentet på avtalt tidspunkt også, og kjørt bort. Dette er inkludert i prisen, slik at du slipper å tenke på veitrafikk, tunge løft og vond rygg, bompasseringer og lange køer. 

Containerne varierer i størrelse. Den minste er bare på 5 kubikk, og passer for dem som har litt ekstra hageavfall eller gamle IKEA-møbler. Deretter går det oppover, og vår 20 kubikk container er en av favorittene. Spesielt bedrifter liker denne, da den kan stå over flere uker, og tømmes etter hvert som den begynner å bli full. Den største er på hele 40 kubikk, og kan passe for de som driver med bygg og anlegg eller har store avfallsmengder fra tid til annen. Har du spesialavfall? Vi håndterer det også!

Kvitte deg med søppel?

Null stress, vi hjelper deg! Kontakt oss idag!

Grimstad – en sørlandsperle

Ja det er jo det Grimstad er. En sørlandsperle. Med eller uten containerutleie, så er det jo ikke det man tenker på i hverdagen. Og det er jo fordi det fungerer så godt. Vi holder til i trivelige lokaler, om du har lyst å komme en tur innom for en avtale, setter vi stor pris på det. En kopp kaffe er ikke langt unna. Ring oss gjerne og ta en prat, vi er alltid tilgjengelig i åpningstiden. En container unna ro og orden, det kan vi garantere når behovet er der.

Ring oss