containerutleie i lillesand

Sørlandets Containerutleie

STORT UTVALG AV SØPPEL OG AVFALLSCONTAINERE

mva registrert
iso14001
mcafee-sikker
iso9001
ssl sikker
bestselgende container
pil

Utleie av container i Lillesand:

3 enkle trinn for å bestille container. Få din pris direkt frå webshoppen!

en grønn bedrift

Miljø må komme først

Våre mottak har ISO 9001, 14001 og 18001 sertifisering. ISO 14001 omhandler EØS miljøkrav.

Fordeler med å leie container i Lillesand

For det er en del ting man må ta med i betraktningen når man skal vurdere container i Lillesand stedet for andre løsninger. Har du en stor vennegjeng stående bare å vente på at du skal gi ut oppgaver for dem å løse, så kan du kanskje vurdere det. Eller en far med pågangsmot. 

Men som oftest er det ikke slik. Det du får gjort i morgen skulle du egentlig ha gjort i forrige uke, og faren din har helt sikkert en vond rygg fra før. Med å leie container får du en transport som er helt optimalisert. Du avtaler med oss når du vil ha den levert og den står der klart for opplasting når du er klar. 

Den blir hentet til avtalt tid, eller når den er full. Du vinker farvel med den og du setter deg i godstolen i stedet for å montere henger, rygge ut av gården, stresse for neste møtende bil, stampe i kø (kanskje du sparer clutchen også), slipper å betale bompenger, du slipper garantert drivstoffutgifter og sortere fra dunk til dunk. Vi gjør alt dette for deg! Husk har du spesialavfall, ikke fortvil. Vi leverer en bil som kommer og henter dette også. Velg containerutleie i dag!

Små containere

Små containere varierer fra 5 -10 kubikk. Disse åpne kassecontainerne er det bare å hive avfallet oppi usortert. De meste går på restavfall-dunken, som kan brukes til fjernvarme og lignende. 

Det er nærliggende å tenke at man må ha veldig mye avfall for å fylle en container, men ofte finner man ut at man tok feil. 

Det samler seg faktisk ganske mye luft når man hiver, derfor er det smart å sortere litt på forhånd likevel. Det kan hende man har plater av panel eller gips som man vil kaste sammen med greiner og søppelsekker.

containerbil
lillesand

Store containere

De store containerne strekker seg fra 20 kubikk opp til 40. Det gir godt med rom for å hive
gammelt skrap. Ofte passer disse store containerne for et borettslag som har dugnad eller en bedrift som fra tid til annen leverer en del avfall til resirkulering. 

Det kan være smart å ha en som er ansvarlig for å fylle containeren. Det er stiger på siden, men vil man gjøre det enda sikrere kan man sørge for at den plasseres ved en liten oppheving i terrenget. 

Da kan en sørge for at flate kompakte ting havner nederst, mens sekker og løs-masse blir fornuftig plassert i hjørnene. Det er litt av hvert å tenke på når man skal kaste avfall. Men dette slipper man å tenke på i det hele tatt, spesielt om man velger containerutleie fra
oss.

Kvitte deg med søppel?

Null stress, vi hjelper deg! Kontakt oss idag!

30% rabatt nå!

Enten du tenker deg på Knudremyr eller LiBiR IKS skal du garantert kvitte deg med noe avfall.
Hvorfor ta turen selv, når du kan få en container rett på døra? Containerutleie kjører på med
30% rabatt i det nye året. Se hva vi har å tilby.

Ring oss