containerutleie i horten

CONTAINERUTLEIE
I HELE ØSTFOLD

UTLEIE AV AVFALL & SØPPELCONTAINERE I HORTEN 

mva registrert
iso14001
mcafee-sikker
iso9001
ssl sikker
bestselgende container
pil

Bestill container nå:

Å leie en container fra oss er enkelt .. Vi hjelper deg hele veien og sørger for at levering og henting fungerer perfekt. Slik fungerer det:

en grønn bedrift

Miljø må komme først

Våre mottak har ISO 9001, 14001 og 18001 sertifisering. ISO 14001 omhandler EØS miljøkrav.

Utleie av container i Horten

Containerutleie i Horten har aldri vært så lett som nå. Du slipper å ringe noen om du vet hva du skal ha. Bestilling på nett er også kommet til denne bransjen. De sidene jeg har vært innom har hatt god oversikt over typer containere, størrelser og bruksområde. Det står gjerne listet opp de forskjellige typene avfall som de kan brukes til. Så det blir lett å finne frem til det du trenger for prosjektet ditt.

Forberedelser er alltid lurt. Husk derfor at det er en lastebil som kommer og leverer containeren. Den tar stor plass og du må derfor sørge for fri passasje frem til stedet du ønsker containeren stående. 

Hvis du trenger å være litt forsiktig med plassen du skal ha containeren, så er det lurt å velge bort krok containere. De kan fort skrape litt ned i asfalt og annet du har på bakken, siden de blir litt slepet av lastebilen når de skal leveres og hentes. Liftcontainere vil være mye smartere i slike settinger. Her blir det et løft opp fra planet på lastebilen og ned på plassen du ønsker den. Så unngår du unødige skader.

Containerutleie i Horten for de som skal pusse opp

Søppel er det få som liker, og du vil gjerne bli kvitt det så fort som mulig.

Når du har planer om å pusse opp hjemme er det en stor fordel å leie inn en container. Ved oppussing i hus eller leilighet så blir det gjerne mye som skal rives.

Er du i planleggingen av en oppussing så kommer det gjerne fort et spørsmål om det er smart med containerutleie i Horten.

De største fordelene ved å leie container er:

  • Tidsbesparende
  • Gjerne billigere enn å kaste selv
  • Effektivt ved at det er kort vei fra oppussingen
  • Forutsigbar leveringstid og pris
containerbil
horten

For ulike behov

I forskjellige deler av oppussingen kan det også være ulike behov. I starten når du skal rive er det veldig greit med en liten container som kan ta unna metall, glass og treverk. 

Dette veier gjerne mer og er lett å kaste i en åpen container på utsiden. Samtidig er det begrensinger på lastebilene som skal hente avfallet. Blir det for tungt med både container og innhold er det ikke sikkert de får med seg containere og du må tømme den. Det blir unødvendig mye arbeid og er du usikker bør du heller ta en prat med de som driver med containerutleie. Pass også på at du ikke laster containeren over kanten, da de fleste utleiere ikke tillater dette.

Senere kan det være behov for mindre avfall fra emballasje og annet som er mye lettere avfall. Det kan med fordel være i en større container. Det tar gjerne litt lengre tid å få ut slikt avfall ettersom det gjerne kommer i bolker. Du fjerner ikke all emballasje med en gang, men gjerne ettersom materiell blir brukt. Fordelene er da store ved lukkede containere. De kan låses, slik at ikke andre benytter seg av din container. Hvem har vel ikke blitt irritert over at andre tar seg til rette og hiver sitt avfall hos deg?

Vi hjelper deg å resirukelere! Les mer om hvordan du kan bevare Hortens fantastiske miljø her!

HAR DU AVFALL?

Kontakt oss, vi hjelper deg med utleie og rådgiving.

Ring oss