containerutleie i Kristiansand

Sørlandets Containerutleie

STORT UTVALG AV SØPPEL OG AVFALLSCONTAINERE

mva registrert
iso14001
mcafee-sikker
iso9001
ssl sikker
bestselgende container
pil

Utleie av container i Kristiansand:

3 enkle trinn for å bestille container. Få din pris direkt frå webshoppen!

en grønn bedrift

Miljø må komme først

Våre mottak har ISO 9001, 14001 og 18001 sertifisering. ISO 14001 omhandler EØS miljøkrav.

DIN NATURLIGE SAMARBEIDSPARTNER PÅ AVFALL

Sørlandets Containerutleie er et firma som leier ut avfallscontainere til firma, private, borettslag og foreninger osv. Vi har pr i dag flere liftbiler og flere containere i størrelser fra 5 m3 med lem til 40 m3 med sidehengslet bakdører, samt at vi har ett godt samarbeid med ett av landets største aktører på avfall og kan derfor levere containertjenester helt opp til 40 m3 krokcontainer.

Etter å ha jobbet mye med salg og løsninger i avfallsbransjen, har vi kommet frem til at mange kunder betaler for mye for å bli kvitt avfallet sitt på en ryddig måte.

Vi leverer alt avfall til godkjent avfallsmottak for sortering og gjenbruk. Vi har gode priser både på fyllingsavgifter og transport, og har som mål å levere den beste Service til alle kunder.

Vi som driver Sørlandets Containerutleie har allsidig erfaring innen avfallsbransjen både som sjåfør, selger, og finner alltid den optimale lønnsomme løsningen for sine kunder. Vi gir oss ikke før DU som kunde er 100 % fornøyd.

TA GJERNE KONTAKT FOR ETT GODT TILBUD ALLEREDE I DAG!.

Leter du etter ...

Ønsker du å leie container til dine behov er Containerutleie Kristiansand det komplette stedet for deg!

Din lokale utleier

Det er flere måter å kaste avfall på i Kristiansand, enten man drar til Mjåvann eller Sørlandsparken. Avfall i sør er ikke noe å kimse av, men vi har en løsning som gjør det noe enklere å håndtere avfallet. Kanskje fnyser man av lå leie en container, nei det trenger ikke vi. Vi kaster søpla vår sjøl uten at noen skal hjelpe oss. Ja, slik er det for mange. Vi skal klare oss sjøl. Ingen skal hjelpe oss, det er andre som trenger det mer. Men poenget med containerutleie er at det egentlig ganger alle. Ikke bare er det du som blir hjulpet, men trafikken, arbeiderne og oss på containerutleien. Det vi kan bidra med er containere i ulike størrelser og en brukbar rabatt på 30%. Velger man å bestille på visse dager får man til og med ekstra rabatt.

Kvitte deg med søppel?

Null stress, vi hjelper deg! Kontakt oss idag!

Fordeler og tips ved valg av container

Fordeler med en container

Glem nå den vonde ryggen for ett lite minutt, for her kommer en rekke fordeler med å
bestille en container fra oss:

  • Tilrettelagt levering og henting
  • 30% rabatt på 2019 priser
  • Velg størrelse selv eller få en anbefaling
  • Kast usortert om du vil
  • Bli ferdig med prosjektet i en fei
  • Slipp kø, trafikkaos, bomavgift, hengerkjøring
  • Få henting av spesialavfall
  • Få gode råd om avfallshåndtering

Kom gjerne innom for en trivelig prat over en kaffekopp. Her er det høyt aktivitetsnivå, men
det er aldri et problem.

Velg en container for ditt behov Velg fra 5 kubikk og opp over. Det kan bli ganske ryddig etter å ha kastet avfall i en 40 kubikk stor container. Vil du ha en lukket container for restavfall med flere luker er det også mulig å bestille. Det er bare å spørre, så har vi et svar. Vi vet hva som er best for ulike behov, og kan komme med en grundig veiledning. Våre eksperter har lang erfaring fra denne bransjen. Det er først når du har oppdaget dette tilbudet at du skjønner ditt behov. Kanskje har du rett og slett latt det gå sin vante gang, men nå er det på tide å rydde opp. Ring oss på Containerutleie i Kristiansand for en hyggelig prat! Vi tar oppdraget på strak arm.

Ring oss