containerutleie i Skien

Sørlandets Containerutleie

STORT UTVALG AV SØPPEL OG AVFALLSCONTAINERE

mva registrert
iso14001
mcafee-sikker
iso9001
ssl sikker
bestselgende container
pil

Utleie av container i Skien:

3 enkle trinn for å bestille container. Få din fastpris direkt frå webshoppen!

en grønn bedrift

Miljø må komme først

Våre mottak har ISO 9001, 14001 og 18001 sertifisering. ISO 14001 omhandler EØS miljøkrav.

For borettslag, privatpersoner og bedrifter

Våren kommer raskere enn man tror og for de fleste som sitter i styre i borettslag eller i en bedrift er det viktig å ha planene klare. Dugnader skal på agendaen mot mai måned og det medfører som regel en stor andel avfall.

Opprydding av utearealer etter vinteren medfører mer avfall enn normalt, samtidig som gjerne grønne flekker skal rakes fritt for løv. Busker skal klippes.

Da finnes det containere som er godt egnet for restavfall og andre som er bedre egnet for hageavfall. Hageavfall er gjerne lettere og stort, som kan kreve større containere.

Er det i tillegg en gode i borettslaget å bli kvitt litt fra leilighetene til beboerne kan det være greit med store åpne containere. Selv om noen foretrekker lukkede hvis det er fare for at andre benytter seg av de innleide containerne.

Forutsigbarheten blir bare så god som informasjonen som blir gitt. For skulle noen ved en feil eller med vilje, hive avfall på feil plass eller feil måte. Så blir det ekstrakostnader i ettertid. Siden containerselskapet eller avfallsanlegget selv må bruke tid på sortering og gjennomgåelse av avfallet deres. Det er ingen tjent med.

Hvis dere også følger med på containerutleie sidene så er det også muligheter for å komme litt billigere unna med leieprisen. De fleste har tilbud i perioder hvor de normalt ikke har så mye å gjøre og her kan spontanitet lønne seg.

Gjenvinning:
Vet du at Skien kommune har et mål om å ha en gjenvinningsgrad på 60% av alt avfall i løpet av 4 år? Akkurat nå er gjenvinningsgraden på 37%.  Når du velger å leie container fra Sørlandets Containerutleie så hjelper du hele Skien med å komme nærmere målet sitt. Vi kjører alt avfall til mottak som resirkulerer og gjenvinner det som kan gjenvinnes. 

Planlegging

Nøye planlegging er viktig. Og det er noen punkter som dere som sitter i styre må planlegge:

  • Når skal containerne leveres?
  • Når skal de hentes?
  • Hvilke containertyper trenger vi?
  • Hvor mye avfall blir det?
  • Er det behov for henting av spesialavfall?
  • Har vi en plassering for containeren?

Pris er alltid noe som er viktig å da er det gjerne et tidsspørsmål. Vi opererer med rimlige fastpriser og raske levering.

containerbil
skien

Størrelse og plassering

Størrelsen på containerne kan gjerne være fra noen få kubikk til mange titalls kubikk. Skal det avhentes mye avfall kan containerne nesten være like store som busser, og da er det greit å ha avklart plassering.

Om dere har flotte utearealet så vil gjerne de tas vare på uansett om det er gress eller asfalt. Og da står valget med krok eller lift container. Sistnevnte er mer skånsomt mot gress og asfalt, men om dere har områder det ikke er så viktig med kan krokcontainere vare det riktige å velge.

Beboerne har kanskje også i løpet av året pusset opp hjemme hos seg selv i Skien. Og da vil nok spørsmålene melde seg rundt spesialavfall. Ikke alle har biler og muligheter til å komme seg til avfallsanleggene selv, men da er det kjekt å vite at også dette kan hentes. Ved at man samler dette opp felles, så kan man bestille avhenting for dette utenom containerne. Korrekt håndtering og sortering blir da gjort av fagfolk.

På forhånd av dugnaden kan det være viktig å informere godt i både skriv og på taver om hvilket avfall som skal i hvilke containere. Samt at det blir avtalt felles oppsamling for spesialavfall. 

Kvitte deg med søppel?

Null stress, vi hjelper deg! Kontakt oss idag!

Ring oss