containerutleie i stokke

Sørlandets Containerutleie

STORT UTVALG AV SØPPEL OG AVFALLSCONTAINERE

mva registrert
iso14001
mcafee-sikker
iso9001
ssl sikker
bestselgende container
pil

Utleie av container i Stokke:

3 enkle trinn for å bestille container. Få din pris direkt frå webshoppen!

en grønn bedrift

Miljø må komme først

Mottak med ISO 9001, 14001 & 18001 sertifisering. ISO 14001 omhandler EØS miljøkrav. 

Perfekt for privatpersoner, bedrifter, borettslag og byggmestere

Beregning av oppdraget blir mye enklere når du slipper å beregne transport av avfall og timer på dette. Containerutleie til Stokke kan prisberegnes online. Vi har beregningsmuligheter på netsshoppem våres slik at du enkelt kan slå opp prisen.

Bestillingen av containere gjøres like enkelt som å finnes pris. Det er bare å legge inn hvor den skal leveres, hvilket tidsrom og type container. Vi har en del containere som står klare for levering når det måtte være du trenger dette.

Igjen så er det lurt å være litt føre var. Det kan fort være at containeren blir utlevert når du selv ikke er til stede, eller at kunden selv er det. Plasser derfor ut en avmerking til hvor containeren skal stå, og hvilken type som skal stå hvor om du har bestilt flere. Så blir arbeidet i ettertid enklere med at tungt avfall kan kastes nærmere huset/byggeplassen/borettslaget enn lett avfallsemballasje som en kan gå litt lengre for å kaste.

Det er også viktig å informere om hvilken type avfall som skal hvor dersom du har ansatte. Kostnadene kan fort påløpe dersom feil avfall blir kastet i feil container. Spesialavfall skal også håndteres som normalt, og utsorteres fra containeravfallet. Blir det også mye slikt avfall kan du hos de fleste få utsendt en egen varebil som kan ta hånd om spesialavfallet.

Spar tid og penger på å bruke containerutleie i Stokke området. Så får du selv hatt fokus på å gjøre en godt jobb ute hos kunden.

Info til bedrifter:

Når kundene skal ha revet ned innmat i hus eller deler av bygg blir det gjerne mye avfall. Mange tar den tiden det krever med å få levert dette av gårde selv til avfallsanleggene. Med mindre varebiler og hengere tar dette unødvendig tid som ikke gagner deg og din kunde. Det er mye smartere å velge containerutleie enn å selv kaste avfallet. Skal du på oppdrag ute hos kunder vet du gjerne når oppdraget starter og slutter, og hvilke faser som du får ulikt avfall. Planlegging her er gull verdt.

containerbil
stokke

Leie Container Stokke

Ulikt avfall krever ulike containere for å gjøre det lett å fjerne avfallet. Behovet kan derfor være for flere typer containere på samme tid. Isolasjon skal sorteres for seg og det samme med metall og glass. På befaring kan det være greit å avklare med kunden allerede om hvor containere kan plasseres og hvilke størrelser som kreves. Containere tar gjerne stort areal og det samme kreves for lastebilene som skal levere containeren.

Har dere/kunden belegningsstein eller asfalt på området? Da må du også ta dette i betraktning. Liftcontainere vil være et godt valg her, da de blir levert og hentet med skånsomhet mot underlaget. Krokcontainere vil gjerne være dårlige valg på privat grunn, men kan være helt ypperlig på byggeplasser hvor det ikke er anlagt plen og asfalt. Krokcontainere blir gjerne vippet ned i bakken og slept av lasteplanet, som vil skade underlaget.

Kvitte deg med søppel?

Null stress, vi hjelper deg! Kontakt oss idag!

Ring oss