containerutleie i Porsgrunn

Sørlandets Containerutleie

Trenger du å leie en container i Porsgrunn? Vi har løsninger du leter etter.

mva registrert
iso14001
mcafee-sikker
iso9001
ssl sikker
bestselgende container
pil

3 trinns bestilling:

Vi har en enkel løsning for bestilling. Følg 3 enkle trinn for å bestille container

en grønn bedrift

Miljø må komme først

Våre mottak har ISO 9001, 14001 og 18001 sertifisering. ISO 14001 omhandler EØS miljøkrav.

Leie Container Porsgrunn

Containerutleie Porsgrunn er både rimelig og miljøvennlig
Spar miljøet med containerutleie Porsgrunn. Det blir mer og mer avfall i disse dager. Samtidig mer tidkrevende å sortere ut avfallet helt korrekt.

Er det slik at behovet skulle melde seg for litt mer avfall enn normalt er det kjekt å vite at du kan benytte deg av containerutleie. Da vil et profesjonelt selskap sørge for henting av avfallet ditt og få det sortert korrekt. Utleiere av containere har leveringspunkter som de benytter seg av og flere ser nytten i å gjøre dette på en korrekt og god måte. Slik at avfall kan bli gjenvunnet til lignende materialer eller til energi.

Om du likevel skal på avfallsanlegget så er det greit å vite at du har muligheten til å slippe alle turene det vil ta med en liten bil å bli kvitt mye avfall. Benytter du deg av en container vil det være mindre utslipp totalt sett, kontra å kjøre frem og tilbake i mange etapper. I flere tilfeller også billigere. Bomringene er ikke akkurat snille i Porsgrunn og Skiens område. Slike ekstrakostnader er gjerne allerede inkludert i containerutleie.

Sortering av avfall

Forutsigbart blir det også i henhold til kostnader. Gode priser er det mange som opererer med. Så det du må ha klart er egentlig bare hvor lenge du skal ha containeren og hvor mye avfall det vil bli til sammen.

Litt sortering kreves uansett. Er det mye likt avfall så er det noen containere som gjør seg bedre enn andre til ulike typer avfall.

Trevirke og lignende fra oppussing er det gjerne mindre containere som er best til å ta unna.

containerbil
porsgrunn

Restavfall & spesialavfall

Restavfall kan gjerne kastes i de fleste typer containere, men er det veldig lett avfall er det å anbefale med en lukket container. Husk at det er lurt å benytte seg av gjennomsiktig poser til restavfall. Ugjennomsiktige poser må etter kontrolleres for å se hva slags avfall det er, dette koster ekstra penger siden det tar mer tid.

De lukkede kan gjerne låses også, noe som er utrolig kjekt om du bor sentralt i Porsgrunn. Andre vil da ikke ha tilgang til containeren, så du ikke får mye avfall som tar opp plass i containeren du selv har leid. Ikke minst at det blir riktig avfall, for skulle det være noe annet som blir kastet som ikke skal være der blir det gjerne en merkostnad i ettertid.

Når du holder på med kasting av avfallet kan det også komme en del ting som defineres som spesialavfall. Da er det kjekt å vite at også dette kan hentes. Seriøse aktører innenfor containerutleie har gjerne muligheter for å hente dette med varebiler. For å få det til å gå raskt unna så kommer de gjerne mannsterke og hjelper deg med bæring. Da blir du kvitt maling og annet som skal sorteres ut, så det ikke blir en ekstra kost i ettertid. Alt blir da sortert og tatt hånd om så det sparer miljøet for unødvendige utslipp.

Bestilling av containerutleie i Porsgrunn kan du gjøre både på nett og via telefon hos oss på Sørlandets Containerutleie. Enklere blir det ikke.

HAR DU AVFALL?

Kontakt oss, vi hjelper deg med utleie og rådgiving.

Ring oss