containerutleie i Larvik

Sørlandets Containerutleie

STORT UTVALG AV SØPPEL OG AVFALLSCONTAINERE

mva registrert
iso14001
mcafee-sikker
iso9001
ssl sikker
bestselgende container
pil

Utleie av container i Larvik:

3 enkle trinn for å bestille container. Få din pris direkt frå webshoppen!

en grønn bedrift

Miljø må komme først

Våre mottak har ISO 9001, 14001 og 18001 sertifisering. ISO 14001 omhandler EØS miljøkrav.

Leie Container Larvik - Billig!

Containerutleie i Larvik er utrolig kjekt. Det kommer alltid en tid hvor det melder seg et behov for å kaste litt mer enn normalt. Flytting, opprydding og oppussing kan sørge for dette. Har du tidligere ikke leid container her i Larvik så kan det være vanskelig å vite akkurat hva du trenger av type container.

Vi har «grinda» her i Larvik, men det er ikke alle som har muligheten til å dra dit med mange lass eller ved større prosjekter. Da er det mer praktisk at det kommer en container til adressen din, du lesser opp og at det bare blir fjernet. Dette sparer du mye tid på, men kan også spare mye penger.

Containere kommer i mange former og typer. Skal du ha tyngre avfall som takstein er det smart med en mindre container som ikke overbelaster lastebilen som skal hente den. Ved lettere avfall kan du med fordel ha en større container som du kan fylle mer opp med alt avfallet. Restavfall er typisk mye lettere, så her slipper du å leie flere containere.

Å leie en container er en klimatsmart måte å kvitte seg med avfallet. Nykjerrig på miljøstatus i Norge? Les PDF her 

Passer for bedrifter, borettslag og privatpersoner

Er containerutleie her i Larvik til et borettslag eller en typisk båtforening for en kortere periode, så kan du med fordel bruke containere som kan låses. Noen kommer også med mindre luker, slik at det kun går å kaste småavfall(typisk bæreposer og lignende). Praktisk når det er mange som får tilgang til containeren og du vil ha mer kontroll på hva som blir kastet.

For containerutleie i Larvik så er det lett å bestille dette på nett. Du kan velge størrelse og se hvilket avfall de forskjellige containerne er tilpasset. Priser er gjerne oppgitt per container, eller per kilo med avfall.

containerbil
larvik

Planlegging er nøkkeln

Planlegging er en stor fordel. Da slipper du å ha en container som står for lenge, eller er i veien. Dato for når den skal leveres og hentes spør de fleste om ved bestilling, er du usikker så får du en ca pris per dag, så kan du selv velge hvor lenge du ønsker å ha den. Men planlegging er lurt, da blir det billigst.

Husk at du må ha plass til selve containeren. Enten i hagen eller på en felles plass. Sørg derfor å snakke med de som eventuelt er ansvarlige for den felles plassen om å få lov til å ha den der. Igjen kommer planlegging inn i bildet.

De samme reglene vil gjelde for en container du leier som på «grinda». Husk derfor å kaste avfall i gjennomsiktige poser så de ikke må bli dobbeltsjekket i etterkant, da det koster ekstra. Spesialavfall skal heller ikke i en container, det må leveres inn på de rette stedene. Er du usikker så kan utleier av containeren hjelpe deg på rett vei, de sitter på god kunnskap om hvor du kan levere inn spesialavfall.

Kort oppsummert er det viktig å vite på forhånd hva slags avfall du har, ha en kort og konsis plan på hvor containeren skal stå og hvor lenge. Da får du ingen overraskelser og får bort avfallet trygt og enkelt.

Kvitte deg med søppel?

Null stress, vi hjelper deg! Kontakt oss idag!

Ring oss