containerutleie i Tønsberg

Sørlandets Containerutleie

STORT UTVALG AV SØPPEL OG AVFALLSCONTAINERE

mva registrert
iso14001
mcafee-sikker
iso9001
ssl sikker
bestselgende container
pil

Utleie av container i Tønsberg:

3 enkle trinn for å bestille container. Få din pris direkt frå webshoppen!

en grønn bedrift

Miljø må komme først

Våre mottak har ISO 9001, 14001 og 18001 sertifisering. ISO 14001 omhandler EØS miljøkrav.

Leie Container Tønsberg til en god pris!

Når du skal leie container i Tønsberg er det viktig å vite litt om det du skal kaste før du bestiller. Det er stor forskjell på avfall både i vekt og hvordan det kan sorteres i ettertid. Du kan spare mye på å velge en mindre container enn du først hadde tenkt bare ved å lese litt kort om de forskjellige typer containere som kan leies.

Det finnes nemlig containere som er beregnet på tungt avfall, disse er gjerne mindre i størrelsen og sørger for at de faktisk kan fraktes i ettertid. Om du hadde fylt opp en stor container med tungt avfall er det nemlig ikke sikkert at lastebilen eller liften hadde klart å få den med seg. Samtidig er det også forskjell på hvordan containere leveres. Løftes containeren med lift vil du ikke få ødelagt asfalt og lignende som gjerne finnes både på private eiendommer, men også i borettslag.

Om du er usikker på hvilken container du skal bestille, så er det muligheter for at du kan søke opp de som driver med containerutleie i Tønsberg. De har gjerne flotte sider med både bilder og anbefalt avfall for de forskjellige typer containere som de tilbyr. Dermed kan du lett beregne priser og mengde avfall som du skal bli kvitt. Avfallet skal også sorteres ut. Noe avfall blir det mer av enn annet og det vil da være behov for flere typer containere.

Gratis rådgiving ved bestilling

Noen sider viser frem hvilke containere de har til utleie, og videre beskrivelse av avfallet som de kan lastes med. Mens andre går motsatt vei og forespør hvilket avfall du har og mengde, for så å anbefale de containere som er passende. Hvis du ringer oss på 33 74 00 44 så gir vi deg gratis rådgiving. Skulle du være veldig usikker er det også muligheter for å spørre og grave litt i forkant, slik at det ikke blir unødvendig dyrt for avfallet.

Containerutleie i Tønsberg er blitt mer og mer populært ettersom det er blitt dyrere å levere avfall selv. Mer skal sorteres ut og ikke alt kan kastes hjemme i den vanlige søppeldunken..

containerbil
tønsberg

Plassering og generell info

Du trenger ikke være til stede selv ved levering og avhenting av avfallet, men det vil da være viktig med informasjon for lastebilsjåføren om hvor containeren skal plasseres. Merker du opp området og legger ved dette i bestillingen vil det være enklere for begge parter.

Noen tider på året kan det også være behov for ekstra avfallshåndtering enn det kommunale klarer å ta unna. Da finnes det egne containere som er lukket og kun har små luker for bæreposer med restavfall. Det vil da være mulig å benytte egne hengelåser i borettslag eller på båtforeningene som medlemmer har felles nøkler til, så ikke uvedkommende tar seg til rette og kaster det de måtte finne for godt. Alle behov er som regel dekket med de forskjellige typene containere.

Containerutleie i Tønsberg er utrolig praktisk og enkelt kontra å selv kjøre til avfallsanleggene med alt søppelet og i dag er gjerne tid penger. Så spar begge deler på å heller sette dette bort til de som er profesjonelle på området og kan håndtere avfall på en god og effektiv måte.

Tips: Ikke bruk svarte søppelsekker. Les mer om dette her. 

Kvitte deg med søppel?

Null stress, vi hjelper deg! Kontakt oss idag!

Ring oss